- 1 stiklinės riebaus pieno
- 1/4 stiklinės apelsinų sulčių
- 1/2 stiklinės cukraus
- 16g šviežių mielių
- 4 šaukštų sviesto
- 2 kiaušinių
- žiupsnelio druskos
- 1/2 stiklinės avižinių dribsnių
- 5 stiklinių rupių kvietinių miltų
- 1 baltymo
- 1 stiklinės rudojo cukraus
- 2 šaukštų cinamono
- 1/2 stiklinės migdolų drožlių
- 2 stiklinių cukraus pudros
- 3-5 šaukštų riebaus pieno
Dubenyje sumaišykite visus tešlos ingredientus. Gautą tešlą minkykite apie 5 minutes ir apibarstę tešlos viršų miltais palikite 1,5 - 2 valandoms pakilti.
Pakilusią tešlą iškočiokite. Gautą pagrindą patepkite baltymu, apibarstykite cukrumi, cinamonu ir migdolų drožlėmis. susukite į ritinį. Supjaustykite į norimo dydžio bandeles ir sudėkite į kepimo formą. Pakildinkite 10-15 minučių ir apie 20 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje. Iškeptas bandeles šiek tiek atvėsinkite ir apliekite glajumi. Skaniausios karštos. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą